Vælg rigtigt – vælg os

Vælg rigtigt

Hvis vi kender hinanden ved du det allerede: Betonelement kan levere alle typer af elementer i beton – fra forspændte konstruktioner, over facader, vægge, søjler og bjælker, til komplette løsninger inden for både industri-, domicil- og boligbyggeri.

Gennemprøvede og solide løsninger, som har stået sine prøver gennem mere end 50 år. Vores produktprogram inden for systemløsninger har gjort os kendt vidt og bredt.

Systemløsningerne dækker næsten ethvert behov og byggeri – og vi har ikke sat dem mere i system, end at du får frihed til at vælge. Med vores søsterselskaber i udlandet udveksler vi viden og udvikler os konstant.

Senest er vi blevet leveringsdygtige i filigrandæk, dobbelte vægge, tunnelelementer og forspændte broer. Alle produceret under samme styrede og kontrollerede forhold som vores øvrige elementer.

Vælg os

Vælg os, hvis du vil være sikker på løsninger i beton, som ikke fås bedre. Og vælg os, hvis du samtidig vil være sikker på kvalificeret ingeniørrådgivning gennem hele processen. Vores passion og produktprogram er til for alle.

Vi blander viden og beton.

Se vores online produktkatalog over alle vores betonelementer her >>