Historie

Egentligt betonelementbyggeri i Danmark startede i begyndelsen af 1950′erne. Højgaard & Schultz a/s var med fabrikkerne i Herlev og Viby blandt de allerførste, der gik i gang med produktion af betonelementer. 

Historie

Betonelement blev etableret den 1. januar 1990 efter at Højgaard & Schultz a/s i 1987 fusionerede de jyske fabrikker Elementbeton i Hobro og Betongården i Esbjerg ind i Højgaard & Schultz’s elementfabrikker. Et par år efter blev RK-Beton i Greve, som var ejet af Rasmussen & Schiøtz indlemmet i Betonelement og i 1999 blev de sjællandske fabrikker fra GH Element med 3 produktionssteder en del af Betonelement koncernen.

I 2003 blev Betonelement overtaget af den internationale byggematerialekoncern CRH plc., der aktivt støtter Betonelements fortsatte udvikling og vækst. Dette sker bl.a. via udveksling af erfaringer på tværs af CRH’s mange lignende virksomheder på verdensplan.  

 Og i 2009 blev Betonelement lagt sammen med EXPAN og Dalton under navnet CRH Concrete A/S. De selvstændige brands – Betonelement, EXPAN, EXPAN Villa, Dalton og ModulBad føres videre som de stærke og kendte brands inden for betonelementer i Danmark.

Betonelement er i dag en af Danmarks mest erfarne og største producenter af betonelementer med et alsidigt produktprogram, stor kapacitet og en betydelig ekspertise i produktion af og rådgivning om betonelementer og deres anvendelsesmuligheder.